X-Wing Liga ’19 – korrigálás

Idén áttértünk a Ligában a tabletop.to használatára, ami jelentősen leegyszerűsítette a nevezők és a szervezők adminisztrációs terheit is, valamint az éves állást is bármikor meg lehetett tekinteni, nem azon múlt a dolog, nekem mikor volt időm frissíteni a blogon.

De. Mindig van egy de. Kértünk egy funkció fejlesztést az eredményekhez, hogy be lehessen állítani, csak a legjobb X eredmény számítson az évben. Ezt januárban megígérték, hogy márciusra meglesz, hiszen nem nagy munka. Na, hát nem készült el sajnos ez a fejlesztés az oldal üzemeltetőitől, így maradt az a figyelmetlenség, hogy akiknek több, mint 5 pontszerző eredményük volt, azoknak most kicsit módosul a pontszáma.

A most varárnapi versenyre még mindig lehet jelentkezni! Gyertek!

A dobogóra még 4 versenyzőnek van esélye, köztük azonban bárhogy alakulhat még a verseny.

tabletop.to jeenlegi helyezés, név, tabletop.to pontszám, korrigált pontszám, hány pontot kell elérnie az adott versenyzőnek az összpontszámának növeléséhez, hanyadik helyet jelenti ez, és az első 9 versenyen mikor-mennyi pontot szereztek (VII. fordulóért alacosny részvételi arány miatt nem járt pont).

A korrigált pontszámítással Rafy megelőzte Gergőt, és a 4. Zoli pedig nagyon jól áll mindössze 4 pontszerző hellyel, azaz ő bármennyi pontot szerez, azt egy az egyben kapja meg, míg a többiek csak a jelenlegi legrosszabb, még ki nem szürkézet pontszerző helyükhöz képest a növekedést kapják meg. Azaz, ha Zoli 3., az neki 68+15=83 pontot jelent a végén, míg Rafynak például 77+(15-6)=86 pontot, Gergőnek 76+(15-6)=85 pontot jelent.

Azaz angy szerencsémre, a dobogó legfelső fokához, hogy valaki megelőzzön, ahhoz az első 2 helyet kell. Így a dobogó az én esetemben garantált. A meglévő 3 Liga bronzérmem mellé igazán nem szeretnék egy negyediket! Ha legalább 2. vagyok, akkor 97 pontom van (87+(20-10)), míg 96 pontnál többet Rafy se tud szerezni (77+(25-6)=96 ).

Mi lesz a holnapi verseny vége? A szokásostól eltérően Pick your Poison formátumon tesszük próbára magunkat, ahol annyira nem szoktam remekelni. De most fel kell kötni a gatyámat, ha meg akarom tartani a jelenlegi helyezésem.

Várunk mindenkit most vasárnap!

Vörös Ötös, készenlétben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük