VASSAL Liga – eredmények jelentése és nézegetése

A netes VASSAL Liga hivatalos logója

Üdv mindenkinek! Mostanában keveset írtam a blogra, de sok videó született, szóval inkább YouTube-on lehet nyomon követni. Ott sokat beszéltem a Magyar Vassal Ligáról, ami a nemzetközi League mellett fut, de annak erőforrásait is használva. Így az eredmények közlése, követése az alábbi felületen történik:

https://listfortress.com/seasons/1000

Slack:

https://app.slack.com/client/T2FCSKL3Z/C010JM85G5B

Ide eredmény közléshez slack-es felhasználóként kell bejelentkezni. Az ember megkeresi magát a Black Sun vagy Scimson Dawn divízióban, ott rákattint arra a névre, amin regisztrált, és látja már is, hogy potenciálisan kikkel játszhat meccseket. Amint lejátszik egy mérkőzést, (általában a győztes) kiválasztja az EDIT gombot a megfelelő sorban, feltölti a az eredményeket, a listát, és a meccsről készült VASSAL logfile-t a felületre. Csak az első 7 mérkőzés számít bele a végső sorrendbe, és ne felejtsétek, heti egyet kell lejátszani.

Kis idő kell a rendszernek, míg az összesített eredmények felkerülnek, de újra a nevedre kattintva, ha mindent jól csináltál, a meccs részletei már egyből felkerülnek az oldalra.

Köszönjük Rafynak, hogy megszervezte ez az eseményt!

Vörös Ötös, készenlétben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük